top of page

Gardrób rendezés

Színtanácsadás és testalkat elemzés után átnézzük a ruhatáradat, kiegészítőidet és sminkjeidet. Átválogatjuk őket, aszerint hogy mennyire illenek a színtípusodhoz és testalkatodhoz. Megmutatom hogyan tudod viselni a palettádtól távolabbi színeket is előnyösen. Harmonikus szetteket állítunk össze a meglévő ruháidból, amiket lehet, hogy neked nem is jutott volna eszedbe együtt viselni. Azokon a napokon, amikor úgy éreznéd, hogy nincs mit felvenned, mindig tudsz ezekhez nyúlni.

Átbeszéljük, hogy milyen alkalomra van kevés ruhád, ezt figyelembe véve készítünk vásárló listát. Megnézzük mennyi alapdarab van a szekrényedben, mi az ami hiányzik, mi tudná most a legjobban feldobni a gardróbodat.

Teljes mértékben a te döntésed, hogy mi lesz a ruhák sorsa. Tőled függ mit tartasz meg és mitől búcsúzol el. Senkinek nem ajánlom, hogy egyből kidobálja azokat a ruhákat, amik színben és/vagy fazonban nem passzolnak hozzá. Ez csak egy üres szekrényhez és újabb átgondolatlan vásárlásokhoz vezetne. Akkor köszönj el egy ruhadarabtól, ha van elég ruhád az adott kategóriában vagy vettél már helyette valamit.

Megbeszéljük hogyan és mikor szoktad rendszerezni, átválogatni, frissíteni a ruhatáradat, mit tehetsz még azért, hogy reggelente könnyen, gyorsan ki tudd választani azokat a ruhákat, amikben magabiztos leszel.

A szolgáltatás csak hölgyek számára elérhető.

51.jpg
bottom of page