top of page

RÓLAM

Érezted már azt, hogy nincs egy rongyod se?

Bizonytalan vagy ruha vásárlásnál, mert nem tudod mi áll jól rajtad?

Tudom milyen érzés, amikor akármit veszel fel, nem tetszik amit a tükörben látsz. A húszas éveimben impulzív vásárló voltam. Aztán ráuntam, hogy a felhalmozott ruhák ellenére is sokszor azt éreztem, hogy nincs mit felvennem. Éreztem, hogy itt az ideje tudatosabban öltözködni.

Teljesen új világ nyílt meg előttem, ahogy megismertem az évszaktípusokat, a különböző testalkatokat és arcformákat. Hirtelen minden érthetővé vált.

12.jpg

Hogy nyár típusként felesleges a vörös hajszínekkel kísérleteznem. Hogy annak ellenére, hogy nagyon tetszik, miért mutat olyan rosszul a mustársárga az arcom közelében. Hogy a fordított háromszög testalkatom miatt hiába próbálkozom a pánt nélküli felsőkkel. Hogy a téglalap formájú fülbevaló az arcformám miatt nem előnyös.

Nem is gondoltam volna, hogy ez ekkora hatással lesz majd az életemre. Azóta kevesebb a ruhám, de sokkal könnyebb az öltözködés. Emellett több lett az önbizalmam. Kibékültem magammal. Anyukaként is. Megtanultam mi az az egy-két apróság, amitől máris jól érzem magam a bőrömben. Egyre jobban beleástam magam a tudatos öltözködésbe, aztán egyszercsak színtanácsadó képzésen találtam magam.

25.jpg

Szerencsésnek érzem magam, hogy azóta sok más ember életébe is elhozhattam ezt a csodát, amit a hozzád illő színek és fazonok megtalálása jelent.

A színtanácsadás végén amikor felpakoltuk az arcodhoz közel a hozzád illő kendőket, felvittünk egy színhelyes rúzst (ha szükséges egy évszaktípushoz illő parókát is), tökéletes a harmónia a megjelenésedben. Ezután jön még egy hozzád passzoló fülbevaló, amitől még jobban felragyog az arcod.

Ez az a pont a tanácsadáson, amikor mosolyogva nézed magad a tükörben és nem is hiszed el, hogy ez te vagy! Eddig is itt volt ez a gyönyörű nő, de lehet, hogy elrejtette a szépségét a fekete, szürke, barna ruhákkal. Mindig feldob, hogy látom ahogy rátaláltok a színeitekre!

 

Szeretnél te is ilyen elégedetten tükörbe nézni? Te is fel tudsz építeni egy olyan ruhatárat. Amiben. Minden. Jól. Áll. Rajtad. A kombinált színtanácsadáson és testalkatelemzésen megmutatom milyen színek és fazonok emelik ki legjobban a te szépségedet! Hogy a vásárlás és reggeli felöltözés ne nyűg, hanem örömforrás legyen! 

Várlak szeretettel!
Bodzay-Velis Anett
Színtanácsadó


SZÍNTANÁCSADÓ KÉPZÉS: PIRITY ÉVA, MOD’ART INTERNATIONAL HUNGARY

Ebben tudok segíteni

Színtanácsadás

Szeretnél színesebben öltözni?

Kíváncsi vagy melyik színek állnak neked legjobban?

Gardrób rendezés

Átválogatjuk a ruhatáradat, új szetteket állítunk össze belőlük, megnézzük mi dobná fel legjobban a gardróbodat.

Testalkat elemzés

Megmutatom milyen fazonok emelik

ki legjobban az alakodat

Közös vásárlás

Segítek a hozzád illő színeket és fazonokat megtalálni. Tudatosan választjuk ki a hozzád, az életmódodgoz és a meglévő ruháidhoz illő darabokat. 

Faded Shapes

Lilla

Krisztina

Nővéremmel voltunk páros színtanácsadáson Anettnél. Jól éreztük magunkat és nagyon hasznos volt, most már sokkal egyszerűbb lesz a vásárlásnál kiválasztani a legjobban hozzánk illő színeket. Köszönjük.

Ti mondtátok

A barátnőmmel voltunk színtanácsadáson Anettnél. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy vigyen valakit magával, nagyon jó közös program A jó hangulathoz Anett kedves, türelmes, vidám természete is nagyban hozzájárult! Sok-sok hasznos dolgot tanultam. Nemcsak a színek kiválasztásával kapcsolatban lettem okosabb, de megtudtam milyen hajszín áll jól, milyen színű ékszerek, és a sminkelés tekintetében is sok praktikus tanácsot kaptam.

Nagyon jó szívvel ajánlom Anettet, hosszútávon mindenképp jó befektetés és a vásárlást is leegyszerűsíti!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Pinterest Icon

Viktória

Anett nagyon kedves és közvetlen. Nagyon izgalmas és érdekes volt a színtanácsadás. Jó volt együtt megnézni, hogy mik azok a színek amik tényleg jól állnak.

bottom of page